Bitcoin krabbelt weer omhoog

Bitcoin

De afgelopen weken is de Bitcoin alles behalve stabiel geweest. De koers gaat alle kanten op. Voor sommige mensen betekent dit dat zij veel geld hebben verloren en voor andere mensen is het misschien wel een goed moment geweest om in te kopen. Maar waar komt deze schommeling vandaan en wat is er allemaal gaande op het gebied van cryptocurrency de laatste weken? Wij vertellen je wat meer over de markt. Als je ook Bitcoin wilt kopen kun je eens kijken op de website van SATOS.

De invloed van corona op Bitcoin

Het zag er allemaal erg rooskleurig uit voor de mensen met Bitcoin en andere crypto’s in hun portfolio. In februari werd de magische grens van 10.000 dollar weer gepasseerd na een periode van stabiele groei. Helaas is dit allemaal weer snel gedaald. Het is natuurlijk logisch dat corona hier een behoorlijke invloed op heeft gehad, net zoals dit invloed heeft op andere markten. In een paar weken daalde de koers tot net onder de 8.000 dollar. Op het moment dat Trump de noodtoestand uitsprak zakte de koerst nog verder. In één dag werd iedere Bitcoin duizenden euro’s minder waard en zakte zelfs tot onder de 4.000 dollar.

Toilet paper token

Wanneer je de laatste paar dagen hebt gekeken op Coinmarketcap is je waarschijnlijk iets opgevallen. Er was namelijk een coin te zien die ontzettend hard was gestegen, namelijk de Toilet paper coin. De totale market cap bleek maar liefst 85 miljard te zijn en de totale stijging van de afgelopen 24 uur lag boven de 1000%. Erg apart natuurlijk, maar zoals we al een beetje hadden kunnen verwachten was dit een 1 april grap. Mensen zijn de afgelopen weken massaal toiletpapier aan het hamsteren geweest, vandaar de naam van de Toilet paper coin.

Mooie kans

De laatste jaren is de koers natuurlijk regelmatig gedaald en weer gestegen. Aan de ene kant erg vervelend als de koers daalt, maar het is natuurlijk ook een mooie kans. De koersen staan momenteel weer erg laag, hierdoor kun je goedkoop Ethereum, XRP & Bitcoin kopen.