4 momenten om een relatiegeschenk te geven

relatiegeschenk

Een relatiegeschenk geven is de perfecte manier om aan je naamsbekendheid te werken. Daarnaast is het ook nog eens goed voor de band met je zakelijke contacten of klanten. Het is dan ook logisch dat veel bedrijven verschillende relatiegeschenken hebben om weg te geven. Maar op welk moment kun je dit nu het beste doen? Wij hebben 4 verschillende opties voor je op een rijtje gezet!

Op een beurs

Als je op een beurs staat is het belangrijk om de aandacht van mensen te trekken en ervoor te zorgen dat je bij mensen in hun gedachten blijft hangen. Hiervoor kun je allerlei verschillende relatiegeschenken gebruiken. Kies bijvoorbeeld voor pennen of sleutelhangers, je ziet namelijk erg veel mensen op zo’n dag en deze opties zijn redelijk goedkoop.

Kerst

Met kerst zijn er natuurlijk een hoop bedrijven die kerstpakketten geven. Het is dan ook erg leuk om aan je connecties of klanten wat extra waardering te laten blijken. Kies dus een leuk relatiegeschenk dat je weg kunt geven. Je kunt het natuurlijk zo gek maken als je zelf wilt! Probeer origineel te zijn en kies iets leuks wat de ander niet zou verwachten.

Jubileum

Een bedrijf dat 10 jaar bestaat, een medewerker die al 5 jaar in dienst is of een lange klant relatie, het zijn allemaal leuke momenten! Het is voor dit soort momenten dan ook perfect om iets cadeau te doen. De ander zal het zeker waarderen dat je aan die persoon hebt gedacht. Kijk bijvoorbeeld eens bij Matrijs online relatiegeschenken, hier zijn meer dan genoeg leuke dingen te krijgen.

Een nieuwe samenwerking

Een goede band is de basis voor een fijne samenwerking. Of het nu gaat om een nieuw bedrijf of een nieuwe partner, het is belangrijk om te laten zien dat je de ander waardeert. Daarom is het goed om van start te gaan met een relatiegeschenk. Je zal hierdoor direct een streepje voor hebben bij je nieuwe partner of klant.

Het leuke van relatiegeschenken is dat er altijd een goede optie. Een mooi cadeau of een goedkoop hebbedingetje, er is keuze genoeg. Hierdoor is er voor ieder moment een passend relatiegeschenk.