Haarlemmerweg 10-A
1014 BE AMSTERDAM
020 - 475 00 02
info@pand020.nl

Pand020 denkt niet alleen aan wat je inspireert, maar ook waar je fit & gezond bij blijft

Achtergrond Pand020

Drijvende kracht achter Pand020 is directeur en eigenaar Melliemke de Smit.

Hoe is het idee Pand020 ontstaan?
“Ik werkte als freelancer op het gebied van advies en coaching. Een leuke tijd, maar ik vond het ook vrij solitair en miste collegiaal contact. Ik vroeg me af hoe mijn ideale werkplek eruit zou zien en met een vriendin gaf ik er vorm aan door een opsomming van wensen: Amsterdam, zelfstandig werken maar delen met anderen, samen lunchen, uitwisseling met vakgenoten en professionals die complementair zijn aan jezelf, inspirerende locatie.”

Wat is de essentie van het concept?
“Een plek waar je prettig kunt (flex)werken, vergaderen en mensen kunt coachen. Een plek waar je de rust vindt om nieuwe ideeën op te doen, je vak kunt verdiepen of verbreden en van elkaar leert, waar je mensen ontmoet en klanten of relaties ontvangt en vooral ook waar je plezier hebt. Dat concept is in vorm gegoten in Pand020.

De kracht zit in het kennisdelen, netwerken en verbondenheid. Niet voor niks is de ondertitel van Pand020: ruimte werk groei. Daarbij maakt MVO onderdeel uit van het concept. Pand020 staat voor een duurzame, betrokken aanpak. We beperken ons bewust tot de regio Amsterdam, omdat we onze klanten graag goed kennen en bij ze betrokken willen zijn en blijven. Bovendien bespaart het onze klanten reistijd en verblijftijd, dat maakt de keuze voor onze locatie duurzaam.”

Wat hoop je ermee te bereiken?
“Op een inspirerende plek waar je persoonlijke aandacht krijgt en waar je goed kunt werken, overleggen en ontmoeten, is het mogelijk om tot ‘meer’ te komen. In Pand020 kun je je eigen talent verder ontwikkelen, effectieve samenwerkingsverbanden aangaan, tot nieuwe inzichten komen en met frisse energie en inspiratie naar huis gaan.

Kortom, in een inspirerende ruimte, waar je goed werk kunt verrichten, ontstaat er zowel op persoonlijk als professioneel vlak groei. Daarbij denk ik dat flexwerken Het Nieuwe Werken voor zzp’ers is.”